کیک سیب بدون روغن و کره یک کیک رژیمی (با فیلم )

طرز تهیه کیک سیب بدون روغن رژیمی با کرم مخصوص

اگر در رژیم هستید و دلتون هوس کرده یک تیکه کیک رو با چای یا قهوه بخورید، پیشنهاد می‌کنم این کیک سیب بدون روغن رو درست کنید. در این کیک از یک قطره روغن هم استفاده نشده، بنابراین یک کیک رژیمی عالی هست البته میزان شکر اون هم در حد نرماله، ولی اگر دنبال یک کیک سیب خیلی لطیف و خوشمزه هستید پیشنهاد می‌کنم دستور پای سیب خوشمزه‌ای که براتون قبلاً گذاشتم رو ببنید.

از این کیک بعنوان یک کیک رژیمی و بدون روغن اما خوشمزه میتونید انتظار داشته باشید، نه یک کیک معرکه؛

مواد لازم برای پخت کیک سیب بدون روغن و کره

  • آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ لیوان)
  • شکر: ۱۰۰ گرم حدود یک سوم لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل خالص سر قاشق چای خوری
  • شیر ولرم یا گرم: ۱/۳ لیوان حدود ۱۰۰ میلی لیتر
  • دارچین یک قاشق مرباخوری سرصاف (دلخواه)
  • سیب: ۱ عدد بزرگ

مواد لازم برای تهیه کیک سیب بدون روغن

مواد لازم برای کرم روی کیک

برای درست کردن این کیک چون از روغن استفاده نشده، حتما کرم را استفاده کنید و کرم را حذف نکنید.

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل خاص سر قاشق چای خوری وانیل شکری نصف قاشق چای خوری
  • زعفران سابیده: سرقاشق چای خوری
  • شکر: ۵۰ گرم حدود  یک چهارم لیوان
  • شیر: ۲۵۰ میلی لیتر یک لیوان سرپر
  • آرد نشاسته یا نشاسته ذرت: ۱.۵ قاشق غذاخوری ۱۵ گرم

مراحل پخت کیک سیب رژیمی

برای درست کردن کیک سیب بدون روغن اول از همه باید کرم را درست کنیم:

مراحل درست کردن کرم:

تخم مرغ و وانیل را باهم مخلوط کنید، یکم با چنگال بزنید که تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود. بعد از آن بقیه مواد را به تخم مرغ اضافه کنید.

(اگر از نشاسته ذرت استفاده می‌کنید، ابتدا آن را در مقدر کم آب حل کنید، بعد به موادتون اضافه کنید که گلوله گلوله نشود.)

کرم را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام بهم بزنید تا وقتی شروع به جوشیدن کند بعد از آن حرارت را خیلی کم کنید که ۱ دقیقه بجوشد و بوی خامی نشاسته گرفته شود.

۱- آرد را با بیکینگ پودر قاطی کنید و ۳ بار الک کنید.

۲- تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید و با دور تند همزن در یک جهت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سفیدرنگ و کشدار شود.

۳- شیر گرم را کم کم با مواد مخلوط کنید و بعد از آن آرد را با همزن خاموش یا لیسک در یک جهت در چند مرحله با موادمخلوط کنید.

۴- داخل قالب را با مقدار خیلی کم روغن چرب کنید و سیب را به ۴ قسمت تقسیم کنید و آن را بصورت برش‌های نازک ۲ تا ۳ میلمتر اسلایس کنید و ته قالب بچینید.

توجه: بهتره برای این کیک از قالب پای که ارتفاع کمتر دارد استفاده کنید. چون روی آن کرم می ریزید.

۵-روی سیب ها را میتوانید به دلخواه دارچین بپاشید. بعد مواد را یکنواخت روی سیب‌های اسلایس شده پخش کنید.

۶- کرم را داخل قیف بریزید. اگر قیف ندارید از یک نایلون محکم استفاده کنید. سر قیف را یک سوارخ کوچک ایجاد کنید و بصورت حلزونی کرم را روی خمیر کیک پخش کنید. (داخل فیلم براتون همه مراحل را گذاشتم)

بعدهم قالب را در فر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد که از قبل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گرم شده قرار دهید. تقریبا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد تا کیک سیب بدون روغن ما آماده شود.

فقط بازهم تکرار می‌کنم طعمش بعنوان یکی کیک رژیمی خیلی خوبه ولی به پای کیک پای سیب که با کره درست میشه اصلا نمی‌رسه.

اگر این کیک رژیمی رو درست کردید، حتما نظرتون برام بنویسید.

بافت کیک سیب بدون روغن

مجله آشپزی اقای پاستا

درباره ی papaonvyeuryf

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کناک کباب غذای خوشمزه ترکیه ای با گوشت و بادمجان

طرز تهیه کناک کباب غذای خوشمزه ترکیه ای با گوشت و بادمجان طرز تهیه کوکو …