طرز تهیه موهیتو نعنایی خوشمزه و حرفه ای به روش کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو نعنایی خوشمزه و حرفه ای به روش کافی شاپی


طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی خوشمزه با ادویه های خوش عطر

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی هات چاکلت مکزیکی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور مکزیک می باشد. همانطور که …


طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه شربت بهار نارنج شربت بهار نارنج یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای فصل تابستان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …


طرز تهیه قهوه لاته خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه قهوه لاته قهوه لاته یکی از انواع قهوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. قهوه لاته با نام کافه لاته هم …

طرز تهیه موهیتو نعنایی نعناعی دونفره کافی شاپ غیر الکلی نعنایی xvc jidi l idj kukhud

موهیتو نعنایی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این نوشیدنی خوشمزه یکی نوشیدنی های بسیار محبوب در فصل تابستان است و برای خنک شدن و رفع تشنگی یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو نعنایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نعنا تازه ۱۰ شاخه
لیمو ترش ۴ عدد
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
آب گازدار ۱ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذاخوری
یخ قالبی ۱٫۵ پیمانه

دستور تهیه موهیتو نعنا

مرحله اول

برای تهیه موهیتو نعناعی رستورانی ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش می زنیم، سپس آب شان را با فشار دست می گیریم و پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید برای پوست لیمو ترش رنده شده فقط باید از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم و در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم. حالا مواد را میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان موهیتو اماده شده را در ۲ لیوان بزرگ می ریزیم و با نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم.

نکات تهیه موهیتو نعنایی

موهیتو به سبک رستورانی

اگر توجه کرده باشید طعم و عطر نعنا در موهیتوهای رستورانی خیلی مطلوب است. دلیل این موضوع این است که رستوران های از نعناعی تازه برای تهیه موهیتو استفاده می کند. اگر تمایل دارید موهیتو شما شبیه رستوران ها شود حتما از نعناع تازه استفاده کنید.

 

مجله آشپزی اقای پاستا

درباره ی papaonvyeuryf

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کناک کباب غذای خوشمزه ترکیه ای با گوشت و بادمجان

طرز تهیه کناک کباب غذای خوشمزه ترکیه ای با گوشت و بادمجان طرز تهیه کوکو …