خانه / آخرین مقالات سبک زندگی / طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی در گمج

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی در گمج

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی در گمج فسنجون : خورش فِسِنجان یا فَسوجن یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. اصالت این خوراک برای استان گیلان می‌باشد. در طبخ این خورش از مغز گردو، رب انار ترش یا شیرین به دلخواه (یا رب آلبالو)، قطعات کوچک گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده می‌شود و با […]

نوشته طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی در گمج اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.


لینک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

مدلهای سایه چشم گلهای بهاری ویژه نوروز ۹۸

مدلهای سایه چشم گلهای بهاری ویژه نوروز ۹۸ سایه چشم : اگر از سایه چشم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *